เนื้อหา

The authentication plugins operate when users login to your site or administrator. The Joomla! authentication plugin is in operation by default but you can enable Gmail or LDAP or install a plugin for a different system. An example is included that may be used to create a new authentication plugin.

Default on:

Default off:

สายตรงหัวหน้าภาค

alumni

This_WeekThis_Week266
This_MonthThis_Month771
All_DaysAll_Days2416

Copyright © 2014 Ramkhamhaeng University. All Rights Reserved.